У мережі оприлюднили беспардонне фото, як син депутата Золотоніської міської ради від БПП Владислава Восколовича привселюдно мочиться на знак "Я люблю Україну".

Фото, на якому він нахабно і привселюдно дзюрить на символ України син депутата опублікував у Instagram. Про це повідомив місцевий житель Анатолій Зінченко.

На сторінці Золотоніської міської ради зазначається, що Владислав Восколович є членом фракції БПП.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Користувачі соцмереж вимагають негайно покарати хлопця та його батька, українці вибухнули гнівними коментарями на таке неподобство.

Читай Знай.uа в оновленому чату Viber! Приєднуйтесь!

"Дзюрельку не прищємили?)", "А де дивиться СБУ? Чому це недолуге ще досі не в АТО?", "Таким треба стирилізацію робити, щоб не плодились...", "Отрезать ему член и ему в *опу засунуть", " Ех... Цю фотку тре помістити в особову справу, і хай вона, як вовчий білет, переслідує вилупка неоковирного все його безглузде життя!", - пишуть у коментарях українці.

Сам син депутата, відповідаючи у соцмережі на коментарі, заявив, що він "не зобов’язаний бути патріотом України".

Нагадаємо, що 17-річний мешканець Кропивницького Руслан Коптєв створив спеціальний пристрій для очищення водойм від легкого сміття.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", більшість столичних річок опинилися під загрозою знищення – береги буквально завалені промисловими відходами, а у воду регулярно зливають нечистоти.

Також портал "Знай.ua" писав, що одне з найчистіших столичних столичних озер "Сонячне" з кожним роком все більше забруднюється.