У неділю, 4 серпня, відзначається одна з найважливіших дат церковного календаря День Святої Марії Магдалини.

За традицією, у цей день категорично заборонено працювати, особливо жінкам. У це свято важливо приділити увагу собі і своєму внутрішньому світі. Жінкам варто зайнятися процедурами по догляду, побалувати себе.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сьогодні ні в якому разі не можна працювати з тістом: ні замішувати, ні випікати або смажити на сковороді. Вважалося, що це принесе господині фінансові труднощі.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Категорично заборонено виходити на вулицю після заходу сонця. Вважається, що на Марії Магдалини нечиста сила виходить на вулицю в пошуках жертв. Крім того, якщо на вулиці гроза, висока ймовірність потрапити під удар блискавки.

На Марії Магдалини заборонено ображатися, адже це обов'язково погано обернеться проти вас.

Нагадаємо, вихідні і свята у серпні 2019.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці вшановують пам'ять героя Євромайдану Сергія Нігояна.

Також портал Знай.ua писав, чого чекати українцям від курсу валют.