Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 7 серпня.

Путін після підступної атаки на Донбасі поставив Зеленському ультиматум: три умови - заради мільйонів життів

Президенту України Володимиру Зеленському від глави Російської Федерації Володимира Путіна поступив список умов деескалації ситуації на Донбасі. Відомо, що Путін озвучив їх в ході телефонної розмови, яка відбулася після трагічної загибелі чотирьох українських військових на Донбасі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці
Показати ще

Зеленський терміново зателефонував Макрону через обстріли на Донбасі: що Франція пообіцяла

У середу, 7 серпня, президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президентом Франції Еммануелем Макроном. Глави держав обговорили трагедію на Донбасі, яка сталася днями. Так, в результаті обстрілу з боку російських терористів загинуло чотири українських військовослужбовців.

Зеленський прибув з офіційним візитом до Туреччини: перші фото і подробиці з Анкари

7 серпня президент України Володимир Зеленський прибув з офіційним візитом до Туреччини.

В Анкарі відбулася офіційна церемонія зустрічі президентів України та Туреччини повідомляє офіційний сайт президента.
Літак з главою держави приземлився в Анкарі 13:50 за київським часом.

Вакарчук розповів, хто оплатив шикарний банкет слуг народу в Трускавці

Голова партії "Голос" Святослав Вакарчук заявив, що навчання майбутнім народним депутатам від "Слуги народу" сплатив олігарх Томаш Фіала. Про це повідомляє Telegram-канал Shadow Anonymous.

"Вакарчук висловив подяку команді Київської школи економіки, в раді директорів якої він перебуває, за навчання майбутніх нардепів від "Слуги народу" в Трускавці", - йдеться в повідомленні.

Пригоди Порошенка тривають: ДБР гостинно розкрила обійми для нового допиту

У державне бюро розслідувань знову викликали на допит екс-президента України Петра Порошенка. Слідчі запросили Петра Порошенка на допит 12 серпня по справі про ухилення від податків, повідомляє в. а. голови відділу по роботі з громадськістю та ЗМІ відомства Максим Білоусенко.