Обмін полоненими між Україною та Росією
Обмін полоненими між Україною та Росією

Росія категорично відмовилася віддавати полонених: десятки років колонії

Російські силовики виступили категорично проти видачі Україні незаконно утримуваних ув'язнених у порядку обміну. Мова йде про кілька конкретних імен. Як стало відомо, РФ ні в якому разі не хоче повертати Україні режисера Олега Сенцова, Станіслава Кліха та Миколу Карпюка.

У Зеленського вирішили долю російської мови: "Інакше бути не може"

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

В команді президента Володимира Зеленського приголомшили новою заявою щодо мовного питання в україні. Про статус російської заявив радник глави держави Микита Потураєв.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Українці прозріли від "покращення" реформаторши Супрун: "Якщо грошей немає – ти небіжчик або інвалід"

Український блогер Михайло Шнайдер показав, в якому жахливому стані перебувають інвалідні коляски, які використовують в одній зі столичних лікарень. Відповідне фото він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Пенсія
Пенсія

У Зеленського перерахують пенсії українцям: хто отримає незліченні багатства

В Україні мінімальну пенсію збільшать у грудні 2019-го з 1564 до 1638 грн, а максимальну - з 15,6 до 16,3 тис. грн. Про це повідомляють у пенсійному фонді. В 2020 році українських пенсіонерів очікує підвищення пенсій в липні та грудні. Так, в результаті перерахунків мінімальна пенсія повинна збільшитися з діючих 1564 грн до 1800 грн.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Макрон розкрив дату зустрічі Зеленського з Путіним: вже домовилися

Стало відомо, що президент України Володимир Зеленський зустрінеться з главою Кремля Володимиром Путіним на саміті в нормандському форматі, який відбудеться вже у вересні і буде присвячений врегулюванню конфлікту на Донбасі.

євробляхи
євробляхи

Власники "євроблях" заплатять космічні штрафи: у Зеленського пояснили скільки і за що

Водії на "євробляхах", які затримали розмитнення як мінімум на 30 діб або втратили документи, змушені будуть заплатити штраф в розмірі 170 тисяч. Закон для євробляхеров вже діє.