Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 6 вересня.

Романенко пройшовся по гарячих слідах МН17: Цемах - дилема для Зеленського

Володимир Цемах, фігурант справи про катастрофу МН17

Київський апеляційний суд звільнив з-під варти фігуранта у справі збитого MH17 колишнього начальника протиповітряної оборони "Словянскької бригади" самопроголошеної "ДНР" Володимира Цемаха

Це може спричинити дуже серйозні наслідки для України та її відносин з Заходом і не тільки. Принаймні, таку думку висловив в студії каналу Politeka експерт Юрій Романенко.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Путінські окупанти терміново звернулися до Зеленського: навіщо слугу народу кличуть у Крим

Президента України, Володимира Зеленського, покликали в окупаційний Крим. Пропозицію візиту глави держави на півострів висунув так званий "голова окупаційної адміністрації" Криму Сергій Аксьонов.

Він звернувся до Зеленського, де заявив, що вважає Крим частиною Росії і з цим фактом нібито повинні змиритися українські політики.

Геращенко і Разумков зчепилися в прямому ефірі: "Ще б в буфет посадили"

Ірина Геращенко
Ірина Геращенко

Співголова фракції колишнього президента України "Європейська солідарність" Петра Порошенка Ірина Геращенко заявила, що поки спікер парламенту Дмитро Разумков не бачить, "слуги народу" бігають до депутатів "ЄС" на "гальорку" за порадами.

Зеленський ризикує повторити помилку Порошенка: Атаманюк вказав, кого з міністрів варто придивитися

У четвер, 5 вересня, розпочинає свою роботу Вищий антикорупційний суд. Вищий антикорупційний суд займеться справами корупціонерів, які розслідувалися НАБУ і САП. Тобто, справами топ-чиновників - президента, депутатів, міністрів, керівників органів влади, губернаторів, прокурорів, суддів і керівників державних підприємств.

В машині Зеленського знайшли дещо цікаве: так знімає стрес

Чинний президент України ніколи не повідомляв, що приймає будь-які препарати для боротьби зі стресом. Однак уважні журналісти побачили заспокійливе у глави держави.