ПриватБанк
ПриватБанк

Картки українців заблокують: ПриватБанк ухвалив несподіване рішення

ПриватБанк заблокує перекази між картками для жителів Донбасу і Криму. Так, клієнтам ПриватБанку можуть заблокувати переказ коштів на інші карти, поки вони не підтвердять своє проживання на території України, пише телеграм-канал "Зрада або Перемога".

Повернення політв'язнів в Україну: у Зеленського показали ексклюзивні фото з літака

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Субота, 7 вересня, став справжнім добрим днем для України — незаконно утримувані бранці Кремля нарешті повернулися на рідну землю. В Офісі президента України Володимира Зеленського оприлюднили фото з літака, на якому 35 українських політв'язнів повернулися додому в рамках обміну утримуваних осіб.

Категорична відмова Сенцова і реанімація: звільнених українців привезли в лікарню, деталі

У суботу, 7 вересня, між Україною і Росією відбувся обмін утримуваними особами. Одинадцять звільнених українців вирушили на медичний огляд до лікарні "Феофанія". Український режисер Олег Сенцов у коментарі УНІАН зазначив, що не потребує лікування, відчуває себе добре і планує виписатися з лікарні.

Володимир Путін
Володимир Путін

У Путіна поставили ультиматум Україні

В МЗС РФ зовсім втратили розум. Влада Кремля переконана, що для "вирішення комплексних проблем, що накопичилися на Південному Сході України", українська влада повинна здійснити ряд кроків. Таке бачення оприлюднили в Департаменті інформації і друку МЗС РФ у зв'язку з взаємним звільненням осіб, утримуваних на території Росії та України.

Ураган "Доріан"
Ураган "Доріан"

Ураган "Доріан" знищив все: уцілілі відверто розповіли, як живуть зараз

36 годин лютував ураган Доріан на Багамських островах. Він обрушився на Багами 2 вересня і залишив після себе жахливі руйнування. Максимальна швидкість вітру досягала 354 км на годину. Найбільше від буревію постраждали острови Абак і Гранд-Багама, деякі з їхніх районів було повністю зруйновано стихією.