Тіна Кароль відверто зізналась, як ледве не вкоротила собі віку: "Був суїцидальний настрій..."

Жінка, яка надихає і не дає зламатися, бо знає горе не з чуток - улюблениця мільйонів, українська співачка Тіна Кароль. Артистка відверто зізналась, як ледве не вкоротила собі віку. Чому Тіна майже не бачиться зі своїм сином? І хто став найкращим другом найпопулярнішої співачки країни? По-чесному розповіла співачка у передачі "Життя відомих людей".

Наперекір Зеленському: в українській школі продовжують "трясти гаманці" батьків, "Скасувати побори, говорите?"

Незважаючи на скасування так званих поборів у школах у вигляді "фонду школи" і "фондів класу", в Херсоні продовжують вимагати гроші у батьків. Правда, тепер кошти йдуть "легально" - через благодійні фонди.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нова українська школа
Нова українська школа

Близький друг Заворотнюк назвав вражаючу причину хвороби "прекрасної няні": Фріске теж цим захоплювалася

Близький друг актриси Анастасії Заворотнюк і засновник Ласкавого мая Андрій Разін, який у п'ятницю, 13 вересня, написав у соціальній мережі, що у актриси — остання стадія раку мозку, назвав справжню причину її хвороби.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Депутатка від Слуги народу" прийшла до Верховної Ради "на стилі собачки": "Хочеться потягнути за кінчик?"

У Верховній Раді помітили народну обраницю, яка одягнулась в стилі БДСМ. Народний депутат України від "Слуги народу" Ірина Аллахвердієва прийшла на сесію Верховної Ради в чорному ошийнику під колір приталеної сукні. Такий незвичайни аксесуар для засідання відразу помітили журналісти. Слуга народу із вираєженими гумбами і чорними бровами, як зараз модно, мило бесідувала із колегою у сесійній залі.

"Я офіційно проклинаю Kyivstar": оператор познущався над абонентом, розгорається скандал

Відома компанія "Kyivstar" вирішила трохи познущатися над кореспондентом Артемом Кулею. Він десятки разів оббивав пороги злощасної техно-компанії. Про це Куля розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

магазин Київстар
магазин Київстар