"На 100% - моя людина": Зеленський пояснив, що означали слова про нового генпрокурора

Президент України Володимир Зеленський розповів, чому назвав Руслана Рябошапку "на 100% своїм генпрокурором". Він пояснив, що той є другом і членом його команди.

"Мій товариш. Це правда, мій товариш. Вся моя команда – це мої люди. Вони не моя власність. Я їм не наказую, що робити. Вони пройшли довгий якийсь шлях, шлях виборчої кампанії", - пояснив Зеленський.

Зеленський подарував "євробляхерам" те, про що вони мріяли: що обов'язково потрібно знати

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про відстрочення застосування штрафів для водіїв авто на номерах іноземної реєстрації. Він набув чинності з 22 вересня.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто відзначити, що власники "євроблях", які не розмитнили свої автомобілі, можуть спати спокійно до 31 грудня 2019 року. Щоправда, у Верховній Раді запевняють, що ця відстрочка штрафів буде останньою.

Януковича терміново викликали в Київ: деталі

Екс-президент України Віктор Янукович, який втік з країни, можливо зовсім скоро нарешті приїде назад. Януковича на засідання 30 вересня викликає Київський апеляційний суд.

30 вересня заплановано розгляд апеляційних скарг захисту колишнього президента на винесений йому вирок суду.

Цілком таємно: у Зеленського відмовляються розсекретити таємницю переговорів із Коломойським

Не так давно президент України Володимир Зеленський зустрівся з бізнесменом Ігорем Коломойським. Однак, про що вони говорили в офісі президента і досі достеменно не відомо, адже у Зеленського відмовилися надати стенограму та протокол цієї зустрічі.

Трамп розповів, хто насправді тисне на Зеленського: "Я цього не робив"

Президент США Дональд Трамп потрапив у гучний скандал після розмови з Володимиром Зеленським. Лідер Америки звинуватив членів Демократичної партії США в тиску на українського президента.

"Я вимагаю транспарентності від демократів, які відвідували Україну і намагалися змусити нового президента зробити ті речі, які вони хотіли", – сказав він.