На всіх українських дорогах з'явиться інтернет 4G: коли водії зможуть користуватися технологією

Присутність мережі в дорозі — це необхідність, яка іноді може врятувати життя. Українська влада повідомила, що збирається вирішити проблему того, що на більшості українських трас відсутнє інтернет-покриття.

Елегантна Олена Зеленська показала, чого навчилася в Латвії: на батьків з дітьми чекає сюрприз

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Перша леді України Олена Зеленська прибула в Латвію з офіційним візитом у супроводі президента. У середу, 16 жовтня, перші особи держави прилетіли в Ригу, де їх зустрів президент Егілс Левитс.

Українцям подарують додаткові вихідні на Новий рік і Різдво, але є нюанс

Зовсім скоро в Україні відзначатимуть католицьке Різдво, а потім зустрінуть Новий 2020 рік. Тому затягувати з плануванням святкових вихідних не варто. До того ж у перші дні січня українці відпочиватимуть цілих п'ять днів. Але відпрацьовувати деякі вихідні дні заздалегідь все ж доведеться. Про це йдеться в розпорядженні Кабінету Міністрів.

Олексій Гончарук
Олексій Гончарук

Гончарук повідомив українцям, коли ввімкнуть батареї: "Є базове правило"

Вчора, 15 жовтня, в Україні частково запустили системи опалення — опалювальний сезон розпочався у 19 областях та Києві. Про те, коли всім українцям ввімкнуть батареї, розповів прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

платіжки
платіжки

Українцям масово надсилають дивні платіжки: "Сплатити за три дні, або..."

Оператори системи розподілу перед опалювальним сезоном почали розсилати споживачам дивні платіжки, вимагаючи протягом трьох днів після отримання повідомлення погасити заборгованість.