Кабінет міністрів України прийняв рішення рекомендувати роботодавцям перенести робочий день з 6 січня на 11 січня. Таким чином, під час різдвяних свят українці отримають відразу 4 дні для відпочинку: 4, 5, 6 і 7 січня.

Нагадаємо, що перед Новим роком українці також матимуть 4 вихідні дні: робочий день з понеділка 30 грудня перенесено на суботу 21 грудня, а з вівторка, 31 грудня на суботу 28 грудня. Таким чином, українці зможуть відпочити з 29 грудня 2019 до 1 січня 2020.

Нагадаємо, у середу, 23 жовтня, Уряд прийняв низку рішень, які дозволять запустити онлайн послуги вже незабаром. Це експериментальний проект, надалі буде розширюватися перелік цифрових послуг.

Як повідомляв портал Знай.uа, з'явилася досить цікава інформація для одержувачів державної субсидіарної допомоги. В Україні стартує новий механізм виплат субсидії малозабезпеченим громадянам.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, блогер показав прірву між пенсіями європейців та українців.