Деякі частини збройних сил України почали скаржитися на погану якість харчування військових. Повідомляється, що раніше українських захисників годували краще, ніж зараз.

Відповідний допис опублікував Олександр Гром на своїй сторінці в Facebook. Як докази, він опублікував фото того, чим годують військових.

"Рік тому я викладав фото з харчуванням в ООС за новими каталогами. Фотки з інфою розліталися Мережею та поширювались інформаційними агенціями. Це були часи "тотального зубожіння" і "розкрадання армії Порохом і Свинарчуками". Минув рік, змінилась влада (таку як хотів простий нарід), армію вже не розкрадають, але... Міністерство оборони програло суди з найчеснішими постачальниками, яких усунула "барижна шоколадна влада" у свій час, і тепер солдата годують, як до "злочинної реформи", - йдеться у дописі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Олександр Гром зауважив, що військовий податок, який становить 1,5% не прибрали, тому невідомо, чому якість харчування у військових частинах погіршилася.

Користувачі мережі також обурені таким станом справ.

"Справедливості заради, на фото - харчування у військовій частині, яка не перейшла на каталог. Ті, хто каталозі, їдять як і раніше нормально"; " Це ще добре, що на фото є виделки і ножі. Один раз сходила на обід - вражень на все життя. Все потрібно їсти тільки ложкою, суп, кашу, м'ясо, рибу, масло. Серветок немає, руки після риби-витирати об себе. Ось таке харчування. 73 зробили самі себе", - написали українці у коментарях під дописом.

Нагадаємо, у Золотому завершилося розведення сил: офіційна заява штабу ООС.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Мир в Україні – запорука безпеки у Європі": Зеленський назвав єдиний шлях закінчення війни на Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, що Путін навмисно зриває зустрічі з Зеленським, заява розставила всі крапки: "Коту під хвіст".