Рік без Каті Гандзюк: СБУ повідомила про нові мотиви і замовників резонансного злочину

З моменту загибелі херсонської активістки Катерини Гандзюк минув один рік. У справі є нові підозрювані, замовники, а також мотиви резонансного та жорстокого злочину. Про розслідування повідомив керівник Головного слідчого управління СБУ Богдан Тиводар.

Увечері 4 листопада в Києві та в кількох десятках міст України і світу пройшла акція "Рік без Каті". Учасники акції вшанували пам'ять Катерини та вимагають чесного розслідування і покарання винних у її смерті.

Розведення сил на Донбасі: Нацгвардія патрулює Золоте у посиленому режимі

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У зоні розведення сил службовці Національної гвардії України ведуть службу в посиленому режимі. Дзеркальне розведення військ триває і на даний момент відбувається поблизу Золотого-4.

Пресслужба Операції об'єднаних сил повідомляє, що для забезпечення правопорядку та спокою мирних жителів бійці Національної гвардії України разом зі співробітниками Національної поліції України зі складу Об’єднаних сил несуть службу у посиленому режимі.

Тимошенко оббивала пороги Зеленського, але її "послали": яку посаду хотіла Юля

У лідера фракції "Батьківщини" Юлії Тимошенко розпочалися проблеми, через які вона може зовсім відійти від влади. Відтак, екс-прем'єр ще на початку жовтня приходила на Банкову з довгим списком кандидатів на різні пости, але так і не змогла домовитися. Про таке пише "Українська правда", посилаючись на джерело в Офісі президента.

"Найцікавіше, що каже вона нам: "Ви призначте мені людей, але голосувати ми будемо не за все". Її акуратно послали. Тому, повірте, більше сюди вона не ходить", – розповідає джерело.

Трамп підірвав Twitter черговою заявою про розмову з Зеленським

Скандальний президент США Дональд Трамп, проти якого нещодавно розпочали процедуру імпічменту і розслідування через нібито шантаж українського президента Володимира Зеленського, зробив чергову заяву у своєму Twitter. Зокрема, Трамп написав, що його розмова з українським колегою була "ідеальною". Президент США вважає, що його слова не потребують аналізу і розбору, і звичайно ж він висловив звинувачення на адресу демократів.

У вагоні Укрзалізниці виявили справжній грибний "клондайк"

Ще не встигла Укрзалізниця відійти від нещодавнього скандалу щодо тарганів, як втрапила у новий. Так, цього разу пасажири зробили фотографію одного із вагонів потягу Запоріжжя-Бердянськ, яка шокувала всю Україну. На фотографії видно, як із оббивки вагона виросли гриби.