В аеропорту столиці оголосили надзвичайну ситуацію: підозра на захоплення літака

У аеропорту Схіпхол, що в Нідерландах, оголосили надзвичайну ситуацію. Військова поліція повідомила про "підозрілу ситуацію на борту одного з літаків".

Повідомляється також, що це може бути захоплення рейсу UX1094 AirEuropa з Амстердама в Мадрид. У мережі з'явилися перші кадри із захопленого лайнера. На відео видно, що рейс Air Europa в Мадрид оточили місцеві сили безпеки.

Ляшко побився з Герусом

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко напав на голову парламентського комітету з енергетики та ЖКП Андрія Геруса.

Інцидент стався в аеропорту Бориспіль. Радикал звинуватив "слугу народу" в тому, що той відкрив імпорт електроенергії з країни-агресора Росії, чим зрадив національні інтереси України.

Сьогодні випадково побачив у ЗОДі «слугу народа» Геруса, який відкрив імпорт російської електроенергії з Росії. Коли у російського лобіста закінчилися аргументи, він почав махати руками. Однак проблема від того нікуди не поділася - через зраду Геруса Україна сьогодні потрапляє в повну енергетичну залежність від країни-агресора. Ця зрада має бути розслідувана і покарана!

Geplaatst door Олег Ляшко op Woensdag 6 november 2019

Киянин розстріляв сусіда з автомата після того, як його викрили у злочині

У середу, 6 листопада, пізно ввечері в Києві чоловік стріляв у свого сусіда на вулиці Чаадаєва, 2-А (Борщагівка). Зараз потерпілий перебуває в лікарні у важкому стані.

Чоловік, який відкрив стрілянину, крав у інших мешканців будинку електрику. Після викриття сусіди зібралися з'ясувати з ним ситуацію, однак у відповідь послідувала стрілянина.

У ДБР відкрили кримінальне провадження проти Федини через гучне відео про Зеленського

За дорученням Генпрокуратури проти депутатки ВР Федини із "Європейської солідарності" Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження.
Справу проти Софії Федини відкрили після її висловлювань у сторону Володимира Зеленського. Наразі, згідно з даними ДБР, слідчі проводять досудове розслідування кримінального провадження, а саме щодо можливого посягання на життя державного діяча, а також можливі дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади в Україні.

Софія Федина, Facebook
Софія Федина, Facebook


Колишній глава держави Петро Порошенко вирішив полетіти економ-класом з Борисполя до Харкова. В мережі користувачі почали активно коментувати такий крок екс-президента і здійняли цілу хвилю колючих фраз та іронії.