У Києві знову прокотилася хвиля мінувань. Так, невідомий зателефонував до поліції та повідомив про замінування різних державних установ та про те, що вибухівку заклали у місцях великого скупчення людей.

Інцидент стався у четвер, 7 листопада, передає Інформатор з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

Зокрема, невідомий повідомив про вибухівки у столичних пологових будинках, лікарнях, дитячих садках, всіх торгових центрах і гіпермаркетах. Крім цього, заявили про наявність вибухівки в аеропортах "Бориспіль" і "Київ", а також на центральному залізничному вокзалі й автовокзалах.

Нацполіція, Інформатор
Нацполіція, Інформатор

Правоохоронці провели відповідні заходи з виявлення вибухівки, але її так і не знайшли.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Зазначимо, що в Голосіївському районі Києва найчастіше трапляються повідомлення про замінування. Так, 47 викликів припадає саме на об'єкти, розташовані в ньому. Також тільки за перші дні листопада станції столичного метро закривали вже двічі через повідомлення про замінування:

Нагадаємо, що українським пенсіонерам передбачили підвищення і надбавки: пощастить не всім.

Як повідомляв портал Знай.uа, Київ жахнула кривава ДТП, "розірвало голову": відео для "міцних горішків".

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.