Виконуючий обов'язки голови Державної екологічної інспекції України Єгор Фірсов повідомив невтішну новину для українців. Відтак, він розповів, що в країні може статися екологічна катастрофа, адже нещодавно на місці, де просів на мілину катер, виявили нафту, концентрація якої в понад 5 десятків перевищує норму. Про таке він розповів на власній Facebook-сторінці.

Як відзначається, поблизу Одеси в морі сів на мілину молдовський катер "Делфі". А відтак, працівники охорони навколишнього природного середовища Кримсько - Чорноморського округу перевірили дане місце, взявши проби води.

Скріншот допису
Скріншот допису

"В результаті, встановлено перевищення за вмістом у воді нафтопродуктів в 53 рази на місці аварії", - йдеться в повідомленні.

Наразі держінспектори проводять повторне обстеження місця аварії та стверджують, що пошкодження танкера, може спричинити справжню екологічну катастрофу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, що звіряче вбивство Даші Лук'яненко з Одеської області обростає дикими подробицями: "Ховав тіло в холодильнику".

Раніше портал "Знай.uа" писав стали відомі подробиці про сім'ю душогуба Даші Лук'яненко: "Ходять з піднятою головою".

Також портал "Знай.uа" повідомив, що слідом за трагедією з Дашею Лук'яненко під Дніпром пропала дитина.