Зеленський перед моряками похизувався людським черепом: епічний кадр

Глава української держави Володимир Зеленський з'явився на публіці у вельми бойовому настрої та у військовій формі з шевроном, на якому виднівся череп людини.

Про це стало відомо завдяки дуже уважному українському волонтеру Роману Доніку, який повідомив цей факт своїм підписникам в мережі Facebook.

Володимир Зеленський, фото: Twitter / Володимир Зеленський
Володимир Зеленський, фото: Twitter / Володимир Зеленський

Голодні на модні ганчірки українці влаштували епічну баталію перед секонд-хендом: жорсткі кадри

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Багато українців пам'ятають той час, коли в країні були суцільні черги. Щоб щось придбати, необхідно було витратити кілька годин, а деколи і діб заради найнеобхідніших речей. Ті часи давно минули, зараз діє інше правило: сплачуй — бери без черги, або просто за допомогою пальців та смартфона можна зробити замовлення і кур'єр все принесе просто під двері.

Секонд-хенд
Секонд-хенд

Українські підлітки розгромили столичний готель, навіть копи не допомогли: "Ось такі розваги...", фото

В українській столиці сталася вельми тривожна історія. Київські поліцейські в ніч з 22 на 23 листопада зустрілися з підлітковою жорстокістю. Інцидент збентежив клієнтів готелю Bogdan Hall DeLuxe, який знаходиться в Печерському районі Києва.

Патрульні, Нацполіція
Патрульні, Нацполіція

Уповноважений президента Микола Кулеба потрапив у страшну аварію: за життя боряться лікарі

Уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба потрапив у страшну ДТП, про що стало відомо в неділю, 24 листопада. Про це написала допис у Facebook керівник громадського руху Живи Оксамита Новачук.

ДТП, фото 0352.ua
ДТП, фото 0352.ua

"Вони один одного доповнюють": Ілона Гвоздьова зізналася, за кого вболіває в суперфіналі "Танців з зірками"

Вже у неділю, 24 листопада, стане відомий переможець "Танців з зірками". Три пари суперфіналістів - Ксенія Мішина і Женя Кот, Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар - готуються до заключного ефіру, який розпочнеться на каналі 1+1 о 21:00.

Ілона Гвоздьова, Танці з зірками
Ілона Гвоздьова, Танці з зірками