Для українських телеглядачів є хороші новини. Стало відомо, що вже в цю неділю, 26 листопада, пройде фінал популярного шоу "Танці з зірками".

За головний трофей проєкту змагатимуться три чудові пари: Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар, а також Ксенія Мішина і Женя Кіт. Про це повідомляє один з українських телеканалів.

Ксенія Мішина і Женя Кіт, Instagram
Ксенія Мішина і Женя Кіт, Instagram

Ганна Різатдінова та Олександр Прохоров, Instagram
Ганна Різатдінова та Олександр Прохоров, Instagram

Відомо, що у головному епізоді пари виконають три танці. Дует Ганни Різатдінової та Олександра Прохорова "запалить" зал пасодоблем. А от Ксенія Мішина і Женя Кіт знову виконають пристрасний фокстрот з поцілунком за мотивами "Кріпосної", у свою чергу Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар станцюють лінді-хоп в стилі вечірки "Великого Гетсбі".

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар, Instagram
Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар, Instagram

У фінальному ефірі танцюристів підтримуватимуть учасників після виступів на балконі по черзі будуть кілька ведучих – "ватажок всіх вовчиць країни" Олег Винник, найяскравіший учасник сезону DZIDZIO та репер Серьога.

Нагадаємо, Володимир Остапчук прокоментував свій виліт із шоу "Танці з зірками": "Без вас я став би нецікавим".

Як повідомляв Знай.uа тривало дві години: Джигурда зробив унікальний сюрприз для схудлою Волочкової, ледве витримала.

Знай.uа писав, ведуча "Факти" на ICTV Олена Фроляк розповіла, як вперше потрапила на телебачення.