Єпархія Сиктивкара привітала співробітницю, опублікувавши її фото з автоматом. Відповідну інформацію оприлюднили у телеграм-каналі Mash.

"Хто сказав Deus Vult?", - йдеться у повідомленні.

Як йдеться у повідомленні, Катерині Максимкиній всього 20, вона працює заступником головного редактора в "Єпархіальних відомостях", навчається в університеті, любить Бога і зброю. Єпархія теж любить Катю і привітала співробітницю з днем народження, опублікувавши її фото з АК.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Хай Господь допомагає Вам у ваших добрих і корисних справах церкви. Росіяни, вперед!", — написали її колеги.

"Вітаємо наймолодшу співробітницю Єпархіального управління — Катерину Володимирівну Максимкину, заступника головного редактора газети "Єпархіальні відомості", — йдеться в повідомленні Єпархії. — Їй сьогодні виповнюється 20 років".

"Сердечно бажаємо Катерині Володимирівні духовного зростання і професійного вдосконалення, успіхів у навчанні на юридичному факультеті Сиктивкарського державного університету імені Питирима Сорокіна, здоров'я та невичерпної радості. Нехай Господь допомагає у всіх Ваших добрих і корисних справах Церкви, шановна Катерина Володимирівна", — наголошується у привітанні.

Нагадаємо, раніше матрос бронекатера "Бердянськ" поскаржився на росіян, пропали особисті речі моряків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кремль відповідатиме перед трибуналом Гааги за розгромлені українські кораблі.

Також "Знай.ua" писав, що затонулий під Одесою танкер потрапив у гучний скандал.