На вихідних погода залишалась практично незмінною. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй стоірнці у Facebook. Неділя в Україні суттєво синоптичну ситуацію не змінила.

І понеділок буде для України знову теплим та переважно сухим.
Хіба що в західних областях можливий дощ через близкість атмосферного західного фронту. 9-го грудня у більшості областей очікується +2+7 градусів, на Півдні та Заході +4+10 градусів.

"Цей атмоферний фронт пов’язаний із потужною циклонічністю, яка організовує несприятливі погодні умови в країнах Скандинавії та у більшості країн Західної Європи. Там - сильні опади, штормовий вітер, а в Швеції та Норвегії вже до 15 градусів морозу", - інформує синоптик.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

За словами синоптика, чудесним чином Велика Британія та Іспанія ухиляться від негоди - пануватиме сухий атлантичний антициклон. Україна оборонятиметься від опадів східним антициклоном, проте південно-західні вітри продовжуватимуть постачати тепле повітря.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Погода, фото freepik
Погода, фото freepik

"У Києві понеділок буде сухим, із південно-західним вітром. Найближчої ночі близько нуля, завтра вдень +4+6 градусів. У другій половині тижня температура повітря дещо знизиться, проте з наступного понеділка знову потепліє", - підсумувала Діденко.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Згідно із прогнозом Діденко, 9-го грудня у Парижі очікується погода складна - періодичний дощ, сильний штормовий вітер. Але температура повітря практично українська, досить комфортна, +8+9 градусів.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.