У Києві правоохоронці затримали підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета

У Києві правоохоронці затримали відомого військового медик та водночас українську волонтерку Юлію Кузьменко. Підозрюється, що саме вона причетна до вбивства журналіста Павла Шеремета. Окрім цього, за словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, затримали ще ряд осіб, які можуть бути причетні до вбивства. Серед них також фігурує й колишній АТОвець Андрій Антоненко.

Вбивство Павла Шеремета: про що говорили на брифінгу в МВС Арсен Аваков, Руслан Рябошапка і Володимир Зеленський

У четвер, 12 грудня, Міністерство внутрішніх справ провело екстрений брифінг, присвячений затриманню підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У брифінгу взяли участь президент Володимир Зеленський та генпрокурор Руслан Рябршапка.

Брифінг провели очільник МВС Арсен Аваков та начальник кримінальної поліції Євген Коваль, які прозвітували про хід розслідування.

Підозрювані у вбивстві Шеремета вибрали жертвою Марусю Звіробій

Підозрювані у вбивстві Шеремета хотіли вбити волонтерку Марусю Звіробій, зробивши її "сакральною жертвою". Метою таких дій вони ставили дестабілізацію суспільства.

Підозрювана Кузьменко розробляла сценарій з дестабілізації ситуації шляхом обрання так званої ″сакральної″ жертви з кола відомих і популярних у суспільстві осіб, а саме, жінок. На роль такої жертви вона вибрала Марусю Звіробій.

Українці вимагають від Зеленського забути про кортежі, легалізувати проституцію та урізати зарплати суддів

Не встигає Уряд вирішити один "пакет питань", як на черзі – вже інший. Щодня на сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України з'являються десятки петицій на різну тематику. Знай.ua вирішили дослідити, які питання хвилюють сьогодні українців найбільше та створили найцікавішу добірку прохань.

Примушували до інтиму 14-річну: українці почубилися з поляками, захищаючи дівчину

П'ятьох поляків звинувачують у нападі на дев'ятьох українців. Потерпілими є учні школи-гімназії в Прушковом недалеко від Ополя.

Інцидент стався ще в грудні 2018 року. У парку відбулася бійка між українським учнем Сергієм і місцевим жителем Давидом. У той же день відбулася бійка за участі поляків і українців. Кожна зі сторін має свою версію.