Похорон Касема Сулеймані, УП
Похорон Касема Сулеймані, УП

Після загибелі генерала Сулеймані Іран висунув ультиматум США, деталі

Верховний лідер Ірану аятолла Алі Хаменеї заявив, що ракетні удари Тегерана з військових баз США в Іраку — це всього лише "ляпас" і вимагає вивести американські війська з Західної Азії. Жертвами такого "ляпасу" стали 80 людей. Дональд Трамп в курсі ситуації і обіцяв дати коментар вранці.

Андрій Антоненко, фото: Уніан
Андрій Антоненко, фото: Уніан

Антоненко ошелешив визнанням по справі Шеремета, українці ахнули: "З*парам і росіянам важко"

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Підозрюваний у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрій Антоненко припустив, що в справі замішані російські спецслужби і, можливо, це операція ФСБ. Музикант також заявив, що був шокований підозрою.

Пенсіонери, фото: p.ridna.ua
Пенсіонери, фото: p.ridna.ua

В Україні змінюється порядок нарахування пенсій: що потрібно знати

Цього року пенсії українці отримуватимуть згідно з вимогами відразу двох пенсійних реформ, а у профільному Комітеті Верховної Ради анонсували чергове підвищення пенсійного віку.

Авіакатастрофа літака МАУ в Ірані, УНІАН
Авіакатастрофа літака МАУ в Ірані, УНІАН

Іран не віддасть чорний ящик літака МАУ

Чорні скриньки з літака Boeing 737 авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" ("МАУ"), який розбився в середу, 8 січня, незабаром після вильоту з аеропорту Імама Хомейні в Тегерані, не передаватимуть в США.

Автосалон, BBC
Автосалон, BBC

Мода на євробляхи закінчилася, українці кинулися купувати нові авто: цікава статистика

За минулий рік обсяги продажів нових авто в Україні впали майже на 3 відсотки. Як повідомляється, при цьому в грудні 2019 року українці придбали на 28 відсотків нових машин більше, ніж у грудні 2018 року. Лише за останній місяць минулого року було придбано півтори тисячі нових машин.