Стало відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України (НБУ) у п'ятницю, 17 січня 2020 року.

У порівнянні з показниками у четвер, 16 січня, гривня трохи зміцніла в своїх позиціях, її показник – 24,09 за долар. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют НБУ на 17 січня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 24,0923 гривні;

- 100 євро – 26,9003 гривень;

Таким чином, долар подорожчав на 11 копійок. При цьому євро збільшився на 18 копійок.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Курс долара, фото: 12kanal.com
Курс долара, фото: 12kanal.com

Нагадаємо, що уряд вводить дешеві кредити для українців у цьому році. Програма "Повертайся і залишайся" передбачає, що частина відсотків по кредитах буде виплачуватися з держбюджету.

Як повідомляв портал Знай.иа, подорожчання курсу є результатом плаваючого курсу, а від зміцнення національної валюти виграють споживачі. Про це заявив представник МВФ в Україні Йоста Люнгман.

Також портал Знай.ua писав, що обсяги купівлі та продажу валюти онлайн фізичними особами в 2019 році були майже рівними і становили по $1 млрд. Така інформація з'явилася на сайті НБУ.