Прогноз від Наталки Діденко

У четвер вже зменшиться вплив атмосферного фронту в західній та північній частині України. Саме тому там не буде сильних опадів, тобто на сніг або дощ можете не розраховувати. А ось мокрий сніг та дощ швидше за все пройдуть на сході і в центрі нашої країни, хоча місцями можуть бути на півдні та у центральних областях. Також залишиться північно-західний вітер, який буде не тільки сильним, але ще і поривчастим.

Також народний синоптик не забула розповісти і про температуру, хоча й коротко. І якщо раніше ця зима виявляла відсутність фантазії в мінливій хмарності і теплоті, то тепер що вдень, що вночі буде абсолютно однакова температура. Протягом доби значення будуть крутитися близько нуля. Однак у Карпатах вночі буде справжній холод – від -3 до -8 градусів морозу.

У столиці вночі пройде несильний сніжок, мокрий, а вдень вже не буде навіть і його. Вітер з сильними поривами, північно-західного напрямку і 7-12 м/с. Тому синоптик порадила не стояти під старими деревами, хиткими конструкціями і в інших місцях, де на вас може щось впасти. Те ж відноситься і до парковці автомобился. Вночі та вдень у Києві температура в районі нуля. А якщо вам ця погода здається дуже холодною, то вже на наступному тижні або навіть наприкінці цього знову потеплішає.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Офіційні дані Укргідрометцентру

За прогнозом Українського гідрометцентру цей день ще буде холодним і з пронизливим вітром північно-західного напрямку. Тобто прогноз Наталки в принципі підтверджується. По всіх частинах, крім західної та Житомирській області буде йти мокрий сніг. А ще температура вдень і вночі буде майже однаковою: від кількох градусів морозу до кількох градусів тепла. До того ж, вже з п'ятниці почне теплішати, і температура істотно зросте, знову повернуться значення +6 і вище градусів. А в наступний раз опадів можна буде дочекатися тільки з понеділка.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

Точний прогноз погоди за даними Meteopost

А тепер розкажемо більш детально про температуру в Україні на четвер. У Закарпатській області все ще буде найхолодніша погода вночі – від -7 до -2 градусів. В інших західних областях, крім Чернівецької, температура буде від -1 до +1 градусів, у Чернівецькій області лише на градус тепліше. Така ж температура чекає і жителів Чернігівської області та Сумської. У Київської області, в більшості центральних областей, а також на сході від 0 до +2 градусів. А на Півдні і в Дніпрі від +1 до +3 градусів.

Погода в Україні, фото: Meteopost.com
Погода в Україні, фото: Meteopost.com

Вдень ситуація трошки зміниться. Все так само холодно на Закарпатті – до -3 градусів. Прохолодно буде в Чернігівській, Сумській, Харківській, Луганській і Донецькій областях – від -1 до +1 градуса. До +2 градусів в Тернопільській, Хмельницькій та Житомирській областях. В інших, до самого півдня, буде в районі +2…+3 градусів. В Одеській області ще залишиться тепла погода до +4 градусів, на решті території півдня від +2 до +3 градусів.

Як повідомляв Знай.uа, синоптик розповіла, як в Україні буде змінюватися погода в найближчий тиждень. Якщо стоїте, краще сядьте.

Також Знай.uа писав, що українців здивували туманні фото нашої країни. Видно майже не було, навіть на фото не завжди зрозуміло, що зображено. І в цьому році тумани стали популярнішими, ніж сніг.

А ще Знай.uа писав як краще захиститися від свинячого грипу, який вже котрий рік дістає українців.