Астрологи розкрили секрет "дзеркальної дати" 02.02.2020, не проспіть удачу

Чудовим днем для старту великих справ астрологи назвали 2 лютого. За словами фахівців, цей день буде наповнено позитивною енергією, яка завдяки дзеркальній даті, може подвоїтися.

Багато закоханих пар заздалегідь подбали, щоб укласти міцний і щасливий шлюб саме в цей день, 2 лютого, 2020 року. Цієї неділі по всьому світу очікується весільний бум — багато хто хоче надовго зберегти потужну енергію.

Погода, фото freepik
Погода, фото freepik

Бойові пташки Трампа змусили ватажка Аль-Каїди замовкнути навіки

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Збройні сили США завдали удару по позиціях терористичного угруповання Аль-Каїда на Аравійському півострові в Ємені. Є ймовірність, що армія США знищила одного з ватажків Касіма аль-Раймі.

Касим аль-Раймі, фото: CNN
Касим аль-Раймі, фото: CNN

Путінські загарбники вбили справжнього героя на Донбасі, Україна вмивається сльозами

Окупанти Путіна сьогодні, 1 лютого, змусили плакати всю Україну. На офіційній сторінці ООС у Facebook повідомляють, що злочинні російсько-окупаційні війська поблизу Новотошківського вбили військового медика. Як повідомляється, жінка загинула на місці від травм, несумінсих із життям.

На Донбасі, фото сайт ЗСУ
На Донбасі, фото сайт ЗСУ

Укрзалізниця підсунула пасажирам мокру білизну з жовтими плямами, обурливі кадри

Обурлива ситуація у вагоні Укрзалізниці Рахів-Львів N606 потрясла користувачів мережі. Так, пасажирам потяга після відпочинку в Карпатах довелося до 4 ранку перебирати разом з бортпровідником брудну постільну білизну. Виявилося, що у вагоні просто напросто не було ні чистих рушників, ні простирадл і наволочок.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Зеленський показав чергове "кіно" розбірок з Гончаруком та компанією

Володимир Зеленський провів нараду з представниками Кабміну, Офісу Президента, "Нафтогазу" та інших відомств, на якому обговорювалося питання зменшення сум у платіжках за теплопостачання.