Що це за свято?

Це дуже цікаве і солодке свято вирішили спочатку відсвяткувати в Італії в 2007 році. Як же з'явилася, улюблена всіма солодкість? У місті Альба жив П'єтро Ферреро, він тільки починав свій шлях кондитера і отримав від батька булочну, як частину спадщини, яку він перетворив на пекарню. Дуже тоді подобався городянам батончик Джандуйа з лісових горіхів і масла какао. Звичайно, таку ж партію хотіла замовити влада для свята, але було дуже жарко, і вони стали кашею. П'єтро вирішив спробувати розмазати її по скибочкам хліба і городяни оцінили винахід. Таку пасту потім поширили по всій країні. Пізніше її назвали Суперкремом, а Нутеллою вона стала тільки в 1963 році, від слова nut – горіх. Через рік вже багато хто в Європі спробували смачнючу пасту, а трохи пізніше вона змогла підкорити весь світ. Тому сьогодні навіть влаштовують в її честь різні заходи та урочистості.

Свята 5 лютого, фото: nutella
Свята 5 лютого, фото: nutella

Привітання смс

С Днем Нутеллы поздравляю!

Жизни тебе сладкой!

На столе всегда пусть будут

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

С орехом шоколадки!

Паста вкусная стоит пусть

Всегда в холодильнике,

Чтоб ее съесть, вставай

Ночью без будильника.

Главное, не переешь,

Чтоб не поправляться.

Если дома есть Нутелла.

Жизни можно улыбаться!

С Днем Нутеллы поздравляю!

Кушать вкусно пожелаю,

На диете не сидеть,

На стол жадно не глядеть.

Пусть все будет в шоколаде,

Ждет везде успех большой.

Пускай спереди и сзади

Восхитятся все тобой!

Желаю погоды отличной,

Пасту вкусную всю съесть,

Радости тебе приличной,

И добра, чтобы не счесть!

Свята 5 лютого, фото: nutella
Свята 5 лютого, фото: nutella

В це свято бажаю тобі самого солодкого життя, щоб шматочок хліба був не просто на твоєму столі завжди, але ще й був намазаний Нутеллою. Посміхайся долі, радій кожному дню і насолоджуйся всим життям. Зі святом вітаю!

В таке чудовий свято на твоїй душі просто не повинно бути сумно. Нехай тобі посміхнеться удача, нехай губи твоєї коханої будуть такими ж солодкими, а все життя йде, як по маслу. А якщо щось раптом не буде виходити, просто згадай смак дитинства, смак Нутелли з хлібом. Вона все виправить. Вітаю!

Як повідомляв Знай.ua скоро День святого Валентина і ми зібрали декілька відмінних ідей для подарунка чоловікові.

Також Знай.ua писав, що за допомогою онлайн сервісу розмитнити евробляху буде набагато простіше.

Нагадаємо, Подоляк пояснив, чому так різко падає рейтинг нинішнього президента.