Для кого це свято

Всесвітній день Нутеллb – дуже незвичайне свято. Насправді його більше святкують в Італії, ніж у нас в країні. Просто тому що це її батьківщина. З цієї жахливо смачною пастою роблять багато різних страв і просто мажуть її на булочку або на хліб. Багато хто і зараз її просто обожнюють, не дивно, що в 2007 році вирішили навіть заснувати свято для Нутелли. З ним можна привітати не тільки любителів цих ласощів, але також і тих людей, яким ви просто хочете сказати щось приємне, підтримати, побажати солодкого життя і хто ні в якому разі не повинен забувати, як проста паста перетворює шматочок хліба в чудову солодкість зі смаком дитинства.

Свята 5 лютого, фото: kub.media
Свята 5 лютого, фото: kub.media

Якщо ви вважаєте, що ця паста не настільки популярна, то ми вас переконаємо. Для початку, в 2009 році її сторінка на Фейсбуці набрала 3 млн передплатників. Більше тільки у Коли і Барака Обами було в той час. Хоча Нутеллу створили ще до 1950 року, але у нас вона з'явилася лише в 90-х. Та і зараз її ціна завелика. Не було початкового завдання створити такий продукт. П'єтро Ферреро був ще початківцем кондитером і працював у пекарні. Йому замовили партію усіма дуже улюблених батончиків Джандуйа. Але батончики розтанули і перетворилися на кашу з какао масла і подрібнених горіхів. Але П'єтро не розгубився і намазав її на хліб. Ця паста дуже сподобалася жителям міста, а потім стала настільки популярною, що заробила мільярди для його компанії.

Свята 5 лютого, фото: nutella
Свята 5 лютого, фото: nutella

Листівки і поздоровлення

Поздравляю я тебя

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

С всемирным днем Нутеллы!

Изобрел ее когда-то

Сам Пьетро Ферреро!

Жизни тебе я желаю

Сладкой, шоколадной,

Чтоб была она на вкус

Нежной и приятной!

Делать тебе по утрам

С Нутеллой бутерброды.

В душу же – добра, любви,

Солнечной погоды!

В день Нутеллы принимай

Мои пожелания:

С нее ты начинай

Свое утро раннее!

Можешь класть ее на хлеб

Или на батон.

Пусть Нутеллы вкусной будет

У тебя целый вагон!

А к нему тебе желаю

Кофе целый ящик.

Пусть его волшебный гном

К тебе в дом притащит!

Як повідомляв Знай.ua скоро День святого Валентина і ми зібрали декілька відмінних ідей для подарунка чоловікові.

Також Знай.ua писав, що за допомогою онлайн сервісу розмитнити евробляху буде набагато простіше.

Нагадаємо, Подоляк пояснив, чому так різко падає рейтинг нинішнього президента.