Що це за свято?

Це професійне свято відзначають всі бармени в багатьох країнах, але все ж не в усьому світі. Заради справедливості варто сказати, що не в кожній країні є бармени. Також цей день називають днем святого Аманда, апостола, якого більше шанують католики вважають його покровителем виноробства і торговців, тому бармени вирішили, що до них він теж відноситься. А ось у православному світі про Аманда ніхто не говорить і просто відзначають день бармена точно так само, як і будь-яке інше професійне свято. Але кількість кафе, ресторанів і барів все збільшується, тому і свято набуває все більше популярності. У країнах колишнього Радянського Союзу його почали відзначати пізніше, ніж в інших. В Україні, до речі, його відзначили перші – у 2008 році в Києві.

Зазвичай в честь цього дня проводять різні конкурси, змагання, дегустації, показові виступи барменів, а ще розповідають про нові коктейлі. В ремеслі бармена дуже потрібна швидкість, чіткість, пам'ять, витривалість. Але і як же без знань психології і внутрішньої відкритості до інших людей. Не кожен може стати хорошим барменом, адже це не тільки запис у трудовій книжці або підробіток на літо.

Свята 6 лютого, фото: ot7.raskraski.link
Свята 6 лютого, фото: ot7.raskraski.link

Привітання смс

Тебя, дружище, как бармена,
Спешу поздравить непременно,
Ты всем умело наливай,
Но сам при том не уставай,

Работай реже, но доходы
Пусть набирают обороты,
Клиент достойным будет пусть,
На сердце — радость, а не грусть!

Фильтры, шейкеры, стаканы —
Твои лучшие друзья,
Быть счастливым постоянно,
Пожелаю тебе я.

Чтобы лучшие коктейли
Создались в твоих руках,
Было в жизни лишь веселье,
И успех во всех делах!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Свята 6 лютого, фото: Открытки
Свята 6 лютого, фото: Открытки

Праздник барменов сегодня,
Поздравления прими,
Шейкером давай скорее
Грациозно ты взмахни.

Совершенствоваться в деле
От души я пожелаю,
Будь всегда на позитиве.
Так держать! Я поздравляю!

Бармен, з твоїм святом тебе. Нехай робота завжди кипить і завжди буде. Нехай тебе оточують тільки найкращі, душевні і щедрі люди. А банка з чайовими нехай ніколи не стає порожньою. Продовжуй дарувати людям настрій і змішуй напої щастя.

Не кожен може стати барменом, та ще таким крутим, як ти. Бажаю тобі тільки найщедріших і приємних клієнтів, красивих дівчат за стійкою, легких коктейлів. А ще, щоб життя твоє було таким ж веселим і різноманітним, як твоя робота. Зі святом, з Днем бармена!!!

Як повідомляв Знай.ua, чому в Україні люди живуть так бідно, хоча у нас багато нафти і газу.

Також Знай.ua писав, що тепер студенти зможуть отримувати не тільки стипендію, але і зарплату.

Нагадаємо, пенсійні виплати будуть підвищувати три рази в цьому році.