Хоча щороку кількість іноземців, що відвідують Україну, зростає, така тенденція характерна не для всіх країн. Так, у порівнянні з 2018 роком, за 2018 рік Україну відвідало на 8 відсотків менше росіян ніж за 2017.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби Державної прикордонної служби України, розміщеному на єдиному порталі органів системи Міністерства внутрішніх справ.

У службі відзначили значне зростання в’їзду до України іноземців в абсолютних показниках. Так, в 2014 році через державний кордон пройшло 13 млн іноземців, у 2017 вже 14,6 млн осіб, а в 2019 році аж 27,3 млн людей.

Російсько-український кордон

Найбільше пожвавлення спостерігають на кордоні з країнами Європейського Союзу. Традиційно найпопулярнішим способом перетину кордону залишається сухопутний, за ним йдуть повітряний та водний шляхи сполучення.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Нагадаємо, раніше головний прикордонник України знепритомнів й вирішив звільнитися.

Як повідомляв портал "Знай.ua", борги за комуналку закриють кордон просто перед носом.

Також "Знай.ua" писав, що до Європи не потрапити: на кордоні довжелезні черги, українців терміново попередили про труднощі.