Трудовий кодекс
Трудовий кодекс

Звільнятимуть на лікарняному та у відпустці — що прийде на зміну Трудовому кодексу

На зміну Трудовому кодексу в Україні, у разі прийняття Верховною Радою урядової ініціативи, повинен прийти новий закон про працю, який готує українцям ряд значних нововведень. Однак у експертів та юристів серйозні побоювання викликала можливість різного трактування положень стосовно звільнення співробітників.

ринок землі, фото: Needpix
ринок землі, фото: Needpix

Засліплені подвійним громадянством українці можуть залишитися без землі, подробиці

Незабаром у Верховній Раді можуть проголосувати за президентський законопроєкт, який змінює правила отримання українського громадянства, а точніше значно спрощує його. Правда, багато хто стверджує, що саме завдяки цьому закону, якщо його буде прийнято, іноземцям легше буде проводити "махінації" з землею.

Андрій Антоненко, Прямий
Андрій Антоненко, Прямий

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фігурант справи Шеремета Антоненко вимагає у слідчих виміряти його зростання, інакше мовчатиме

Музикант і доброволець Андрій Антоненко, якого підозрюють у резонансному вбивстві журналіста Павла Шеремета, заявив, що не даватиме жодних свідчень, поки слідство не усуне допущені порушення. Про це він написав у листі до слідчого.

Продаж землі, Уніан
Продаж землі, Уніан

В Україні вводять нові штрафи за землю, хто і чому влетить на гроші

Мінекономіки планує збільшити штрафи за незаконне захоплення землі сільськогосподарського призначення, а також застосовувати новітні технічні засоби для контролю цієї проблеми. Про це повідомила прес-служба Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України.

військова допомога США Україні
військова допомога США Україні

Америка блокує продаж озброєння Україні, хоча Київ вже заплатив 30 млн доларів

Адміністрація Трампа нібито блокує постачання до України зброї та озброєння за комерційними контрактами на 30 мільйонів доларів. Київ вже оплатив ці кошти, але тепер нібито хоче повернути, адже зброя так і не надійшла в Україну. Про це повідомляє BuzzFeed, посилаючись на власні джерела серед українських та американських чиновників.