Українка Анастасія Зінченко, яка зараз знаходиться в епіцентрі епідемії коронавіруса – Ухані, отримала відмову в евакуації разом зі своїм собакою. Докладно про ситуацію дівчина розповіла в Instagram.

Зінченко повідомила, що їй "дозволили евакуюватися з собакою, але за умови, якщо все буде відповідати санітарним нормам". Вона зібрала всі документи, але в підсумку посольство їх нікуди не передало і відмовило у такій евакуації, посилаючись на старий набір документів і звинувачуючи в цьому китайську сторону.

"Раніше вони мені дзвонили і запевняли, що у відмовах винні інші люди, китайська сторона, але не вони. Але як виявилося, вони просто знущалися весь цей час з мене, отримавши документи, їх нікуди не надали", – обурилася Анастасія.

Крім того, дівчина не могла нормально сходити в магазин за продуктами – перший час її не випускали з дому. А коли вдалося вибратися, не змогла потрапити в магазин через відсутність спеціального пропуску.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

скріншот, Instagram Анастасії Зінченко

скріншот, Instagram Анастасії Зінченко

"Я купила біля будинку в невеликому магазині що змогла, та й пішла додому. Як буде розвиватися ця ситуація далі, не знаю. Сподіваюся, що скоро все закінчиться і потраплю додому з Мішею", – наголосила Зінченко.

скріншот, Instagram Анастасії Зінченко

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, з охопленого коронавірусом лайнера Diamond Princess на берег зійшли перші пасажири.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Тернополем жителі перекрили дороги, щоб не пустити евакуйованих з Уханю українців до санаторію.

Також портал Знай.uа писав, що Україна у зв'язку з поширенням коронавіруса евакуює з Китаю 36 іноземців з країн, які звернулися з проханням про допомогу.