День святого Валентина відзначають навіть в епіцентрі епідемії коронавіруса 2019-nCoV – китайському місті Ухань.

Так, співробітники місцевої пересувної лікарні, яка була спеціально побудована для лікування заражених вірусом, показали, як разом зустрічають 14 лютого. Зворушливими кадрами з Уханю поділився Telegram-канал Mash.

День закоханих в лікарні Уханя

День закоханих в лікарні Уханя

"Навіть коронавірус не перешкода справжньому коханню. Працівники пересувної лікарні в Ухані, а також подружжя за сумісництвом відзначають день святого Валентина. Показують вам сердечка, пишуть імена коханого на захисних костюмах. Головне – оберігатися", - наголошується в публікації.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, студентка Ірина Чуйко розповіла про евакуацію громадян України з Уханя. За словами дівчини, вона до останнього не хотіла їхати з Уханя в Україну, але разом з іншими земляками вирішила евакуюватися.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі з'явилася фотографія кота на вулиці, на морді якого красувалася захисна медична маска. В масці зробили прорізи для очей тваринки, і це виглядає дуже кумедно.

Також портал Знай.uа писав, що вчені з США зуміли отримати фотографії коронавіруса 2019-nCoV.