у масці, скріншот з відео
у масці, скріншот з відео

Українцям "впарюють" маски від коронавіруса, які виготовлено ще при Януковичі

Народний депутат від політичної партії "Опозиційна платформа – За життя", член Комітету Верховної Ради з питань антикорупційної політики Антоніна Славицька заявила, що поки Україна продає захисні маски за кордон, де зараз їх дефіцит, жителів країни змушують користуватися масками, термін придатності яких минув ще п'ять років тому.

Медик, фото: Getty Images
Медик, фото: Getty Images

В Україні закриють тубдиспансери, а хворих відправлять на роботу? Медики дали відповідь

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як відомо, вже кілька останніх тижнів мережею гуляє інформація про те, що в Україні закриють туберкульозні диспансери, а хворих змусять стояти в одній черзі з дітьми на прийом до сімейного лікаря. І це при тому, що в державі епідемія туберкульозу. Отже, головний лікар Одеського обласного центру соціально значущих хвороб Світлана Єсипенко пролила світло на цю ситуацію і розповіла, що це лише часткова правда.

Олексій Гончарук, фото YouTube
Олексій Гончарук, фото YouTube

Перед скликанням Ради у Зеленського зробили несподівану заяву про долю Гончарука

Давид Арахамія висловив свою думку щодо прем'єрства Олексія Гончарука. Глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія вважає, що Олексій Гончарук залишиться на посаді прем'єр-міністра України.

Микита Потураєв, Слуга Народу / Facebook
Микита Потураєв, Слуга Народу / Facebook

У Зеленського захотіли жбурнути бомбу на Москву, але обмежилися новим телеканалом для окупованих територій

У Зеленського бачать в телеканалі для окупованих територій альтернативу атомній бомбі. Так, нардеп від "Слуги народу" Микита Потураєв, який є заступником голови комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики, висловився про протидію блокуванню Росією радіосигналу нового телеканалу "Дом", спеціально створеного для трансляції на окупованих територіях. Потураєв заявив, що найефективніший спосіб вирішення проблеми - скинути атомну бомбу на Москву.

Погода взимку, УНІАН
Погода взимку, УНІАН

Зими більше не буде? Українці вперше відчули глобальне потепління на собі

Вперше за 140 років спостережень метеорологічна зима так і не прийшла в Київ. Про це повідомили в Центральній геофізичній обсерваторії імені Бориса Срезневського. Виявилося, що протягом останніх місяців середня температура була плюсовою, а в цілому за грудень-лютий 2020 року вона склала +2 градуси.