Голова так званого парламенту окупованого Криму Володимир Константинов заявив, що жителі Криму не зацікавлені у постачанні води з України.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У розмові з працівниками російського інформагентства, представник окупаційної влади пояснив, що Крим не має наміру отримувати воду з "материкової" України через наявні розбіжності.

"Якщо вони називають Крим українським, а це не відповідає дійсності, то нам вода в такому випадку ні в якому вигляді не потрібна", - стверджує Константинов

Окрім того, голова "парламенту" вважає воду з України небезпечною, оскільки "при владі в Україні знаходяться люди, які сповідують нацизм як головну ідеологію".

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Обміління каналу в Криму, фото YouTube
Обміління каналу в Криму, фото YouTube

"Ми їм не довіряємо. Стільки, скільки вони нам робили гидоти, колосальні збитки нам завдали, ми не виключаємо, що вони будуть нас труїти якимись хімікатами і ще чимось", - пояснив свій страх Константинов.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше новий прем'єр Шмигаль виступив за подачу води до Криму.

Як повідомляв портал "Знай.ua", новоспечений прем'єр Шмигаль виправдався за "воду в Крим".

Також "Знай.ua" писав, гаряча вода лише на вихідних, холодна - по графіку: як страждає анексований Крим.