Зеленському та Шмигалю зробили тест на коронавірус – розроблено план дій на випадок зараження

Президенту України Володимиру Зеленському та прем'єр-міністру Денису Шмыгалю зробили тестування на коронавирусную інфекцію.

Тестування провели після того, як коронавірус виявили у народного депутата Сергія Шахова, який в тому числі перебував на засіданні у Верховній Раді з членами Кабінету міністрів і главою держави.

У ЗСУ з'явився новий ворог - як виживає армія під час пандемії

В української армії з'явився ще один серйозний ворог. Крім окупантів на Донбасі, Збройним силам України тепер доводиться боротися ще й з коронавірусом COVID-19. Про те, як проходить карантин ЗСУ розповів генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Українським водіям посилили правила на час карантину, за що штрафуватимуть

В Україні через коронавірус посилили карантин. Нові правила ввели також для власників автомобілів.
Так, на автомобілі тепер не можна їздити на відстань понад 2 км від дому тим особам, яким необхідна самоізоляція. Серед них – люди у віці від 60 років і ті, хто контактував з хворими коронавірусом.
У салоні автомобіля на час карантину не мають право перебувати більше 2 дорослих людей без дітей до 14 років.

В Україні заберуть субсидії у 20% пільговиків, кому не пощастить у першу чергу

В Україні можуть скоротити субсидії і витрати на виплату пільг на 8,240 мільярда гривень. До Верховної Ради подали відповідну ініціативу уряду на голосування.

Невтішний прогноз також озвучили в Міністерстві соціальної політики. Так, вже цієї осені, з початку нового опалювального сезону, деяких пільговиків можуть позбавити грошової допомоги від держави.

"Паті на хаті", або як у Тернополі влаштували масштабну вечірку під час карантину

У Тернополі молодик просто на вулиці влаштували так звану "Балконну вечірку", аби місцеві жителі зуміли хоч на мить забути про карантин та відпочили, не виходячи з дому.