У Києві стався розбійний напад на продуктовий магазин. Зловмисники викрали декілька тисяч гривень виторгу, печиво, кекси та воду. Під час нападу злочинці застосували перцевий балончик проти продавчині.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Інцидент стався у Дніпровському районі міста Києві за адресою вул. Райдужна, 21а.

Правопорушникам вдалося втекти та сховатись. На місці подій працює слідчо-оперативна група (СОГ).

У коментаторів у соціальних мережах викликав подив перелік викрадених продуктів. Дехто встиг пожартувати, що крадіями могли бути діти - саме тому взяли солодощі.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Хоча, як зазначили інші користувачі Facebook, у продуктовому магазині могло й не бути алкоголю через обмеження з його реалізації у торгових точках малої площі, тому зловмисники схопили те, що підвернулося під руку.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Про стан здоров'я постраждалої не повідомляється.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше копи розповіли усі деталі моторошного інциденту - Звернули шию українцю, який порушував карантин.

Як повідомляв портал "Знай.ua", поліцейські поставили на коліна жінку, яка йшла до аптеки за ліками – загрожує 34 тисячі штрафу.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві схопили буйного порушника карантину - закидав копів камінням і "з'їв" паспорт, що чекає на дебошира.