У світі існує безліч пам'яток, які, як вважається, повинен відвідати кожен - від Ейфелевої вежі до Бруклінського мосту. Після прибуття в ці місця ви побачите величезні натовпи туристів, зіткнетеся з дорогими квитками і факторами, через яких не буде можливості зробити хорошу фотографію. Зовсім не обов'язково гнатися за тим, чтобиі через які не буде можливості зробити хорошу фотографію, сповна насолодитися красою Ейфелевої вежі, Бруклінського моста і т.д. Існують альтернативи, які позбавлять вас від скупчення туистов.

1. Лувр, Париж

Це притулок одного з найвідоміших творів мистецтва у світі, "Мони Лізи" Леонардо да Вінчі. Лувр - найвідоміший у Парижі музей. Фактично, це найвідвідуваніший у світі музей. Відвідувачі можуть годинами ходити тут, насолоджуючись роботами відомих художників.

Якщо у Луврі немає картини, яку вам обов'язково потрібно побачити, вирушайте в Музей Родена. Вхідний квиток тут в рази дешевше, ніж в Луврі. Тут відвідувачі зможуть погуляти по критому музею і чудовому саду, усіяному відомими шедеврами скульптора - Мислитель і Врата пекла.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

2. Емпайр Стейт Білдінг, Нью-Йорк

Це культове місце, яке може бути абсолютно різним. Це романтичне місце зустрічі багатьох закоханих, це будівля, яка обов'язково присутня в панорамі Нью-Йорка. Звичайно ж, з Емпайр Стейт Білдінг відкривається просто приголомшливий вигляд. Але його успішно перекривають натовпи зацікавлених туристів.

Всього в 15 кварталах на північ знаходиться обсерваторія Top of the Rock в Рокфеллер-Центрі. Вона розташована на 70 поверсі. З неї відкривається чудовий вид на Емпайр-стейт-білдінг і Центральний парк. Крім того, тут дуже мало туристів. Замість огорожі ви побачите скляні вікна з відмінною видимістю.

3. Лондонське око

443-футовий готель London Eye - це сімейне колесо огляду, яке пропонує прекрасний вид на місто, включаючи такі пам'ятки, як парламент і Вестмінстерське абатство. Тим не менш, навіть з більш дорогим швидким квитком, ви все одно будете чекати в черзі, щоб потрапити на колесо. Ті, у кого немає оновленого квитка, часто можуть стояти в черзі протягом як мінімум години на 30-хвилинну поїздку.

Тим часом, Sky Garden - це безкоштовний критий громадський сад з баром і ресторанним обслуговуванням, а також сенсаційні види на обрії Лондона з 35-го поверху і вище. Мандрівники можуть забронювати безкоштовний часовий проміжок для спостереження або зарезервувати місце в ресторані заздалегідь.

На порталі "Знай.uа": розкрито простий секрет довголіття

"Знай.uа" розповідав про те, що в американському готелі ви можете замовити портрет або будь-який малюнок на гарбузі

А також про те, що швейцарсьrt вимираюче село може врятуватися