Барселона – одне з найбільш відвідуваних міст світу. Воно приваблює туристів безліччю пам'яток, чудовою архітектурою, морем і іспанським колоритом. Тут можна знайти житло на будь-який смак: від недорогих хостелів і квартир до розкішних готелів.

Відома готельна мережа Kimpton Hotels & Restaurants готується відкрити Kimpton Barcelona - перший готель класу люкс в Іспанії цього бренду.

Він буде складатися з 156 сучасних номерів, обладнаних всім необхідним для відмінного відпочинку. Загальна зона готелю буде включати в себе лобі-лаунж, вишуканий цілодобовий ресторан і 2 690 квадратних футів, призначених для проведення заходів. На території буде також лаунж-зона на даху і басейн з видом на центр міста і собор.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Готель буде розташований в старій частині міста – центрі Барселони, недалеко від головного бульвару Ла Рамбла. Відкриття планується на другу половину 2019 року.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав про те, як уникнути скупчення туристів і насолодитися пам'ятками різних міст світу

А також про популярний фестиваль повітряних куль, який щороку проходить в Альбукерке

Повідомлялося, що один з готелів Амстердама познайомить гостей з творчістю Ван Гога