Кінець літа – не привід прощатися з сезоном кемпінгу. До того ж, жовтень потішив всіх відмінними сонячними днями.

Ми приготували для вас список цікавих місць неподалік від Києва, які відмінно підходять для відпочинку з наметами:

Коростишівський каньйон

Якщо ви досі не відвідували це місце, час це змінити. Цей чудовий каньйон розташований в Житомирській області – в сотні кілометрів від Києва. Він зачарує вас величними скелями, густим лісом і приголомшливими заходами сонця. Тут неймовірно красиво. Дивно, але місце все ще не заповнене натовпами туристів. Другого такого місця в Україні немає, тому ви обов'язково повинні побачити його на власні очі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Пірново

Знаходиться в 50 кілометрах від Києва. Неподалік розташована зручна транспортна розв'язка, тому сюди можна приїхати і на громадському транспорті. Пірново – відмінне місце, де можна помилуватися "зачарованою Десною", як писав відомий український письменник Олександр Довженко. Тут дуже тихо, затишно і спокійно. Серед рибалок ходить легенда, що в цьому місці дійсно можна зловити гігантську рибу.

Ясногородка

Розташована всього в 50 кілометрах від столиці – неподалік від Димера. Це місце потішить вас чудовими краєвидами. Навколо Ясногородки розташований густий сосновий ліс, поруч – Київське море і відмінні піщані пляжі. Тут повно затишних галявин для кемпінгу.

Жуків острів

Він розташований на правому березі Дніпра. Сюди зручно добиратися і особистим автомобілем, і громадським транспортом, і навіть велосипедом. На острові знаходиться заповідник, який охороняється державою. Тут можна помилуватися рідкісними рослинами і навіть зустріти диких звірів. На острові вистачає місця і для наметів, і для риболовлі, і для пляжного відпочинку.

Всі ці приголомшливі місця – яскравий приклад того, що і недалеко від Києва є річки, галявини і ліси, які дозволять усамітнитися з природою.

Портал "Знай.uа" писав про те, де відпочити недалеко від Києва в жовтні

Як повідомлялося: розкрито простий секрет довголіття

"Знай.uа" розповідав про те, що Україна отримала безвиз з Грузією