Власники турецьких готелів поки що не збираються відмовлятися від системи all inclusive (все включено), незважаючи на пандемію коронавірусної інфекції в світі. Крім того, у країні очікують, що туристичний сезон почнеться вже наприкінці травня.

Про це заявив представник Федерації готельєрів Туреччини (TUROFED) Неджип Боз, передають місцеві ЗМІ.

За його словами, інформація в різних виданнях про те, що готелям доведеться відмовитися від цієї концепції харчування через Covid-19, помилкова.

Туреччина на карантині, фото: ahvalnews
Туреччина на карантині, фото: ahvalnews

"Ніщо з того, що було сказано про це, не відповідає дійсності. Про це занадто рано говорити", - зазначив Боз.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Він уточнив, що система "все включено" є головним конкурентним інструментом для Туреччини.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в мережі з'явилася інформація про те, що турецькі готелі відмовляться від шведського столу, як тільки закінчиться епідемія коронавірусної інфекції.

Як повідомляв портал Знай.uа, міністр культури і туризму Італії Даріо Франческіні заявив, що через загрозу поширення коронавірусу, межі країни залишаться закритими для іноземних туристів мінімум до кінця 2020 року.

Також портал Знай.uа писав, що працює кожен сьомий – люди масово страждають від "епідемії" безробіття, що загрожує країні.