СЕО компанії Tesla Ілон Маск влаштував екскурсію по своєму підприємству. Як помітили журналісти, виробництво тут максимально автоматизоване, також задіяний штучний інтелект. Про це пише trendymen.ru.

При цьому кожен автомобіль Tesla шліфують вручну, після чого його відправляють в малярський цех. Далі здійснюється фарбування, сушка, установка вікон і внутрішня обробка.

"Протягом всієї екскурсії увагу привертає грамотно вибудуваний робочий процес. Ось, що таке дійсно високотехнологічне виробництво: ні шуму, ні суєти – тільки продуктивність і результат", – пишуть ЗМІ.

Раніше повідомлялося, що Ілон Маск розкрив всі секрети нової Tesla Roadster. Для нового покоління спорткара Roadster компанія Tesla готує пакет SpaceX, який дозволить поліпшити його технічні характеристики. Таку заяву зробив керівник компанії Ілон Маск. Він уточнив, що пакет оновлень буде мати таку ж назву, як і його аерокосмічна компанія. Маск сказав, що новий набір опцій для автомобіля буде "просто божевіллям".

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"Те, що ми представили раніше – це був лише Roadster в базовій модифікації. Ми підготуємо для автомобіля набір опцій під назвою SpaceX. Це просто безумство", – підкреслив він.

За словами Маска, головне завдання оновленого спорткара Roadster — випередити бензинових конкурентів за усіма можливими характеристиками. У листопаді 2017 року був представлений новий Tesla Roadster. Автомобіль оснащений трьома електромоторами з максимальним крутним моментом 10 000 Нм, а також комплект батарей ємністю 250 кіловат-годин.

Ми також писали, що акціонери Tesla вирішили долю Маска. Акціонери компанії Tesla на щорічних зборах не стали звільняти Ілона Маска з поста голови ради директорів і гендиректора компанії. Також акціонери переобрали трьох директорів компанії, які вже займають керівні посади у Tesla.

Нагадаємо, колишня Маска оголилася в трейлері "Лондонські поля".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Маск показав авто нового покоління.

Також "Знай.uа" писав, що Ілон Маск зважився на відчайдушний крок заради порятунку Tesla.