Після церемонії прощання зі співачкою Аретою Франклін єпископа Чарльза Елліса стали звинувачувати в харассменті: він обіймав поп-виконавицю Аріану Гранде, не даючи їй відсунутися і торкаючись пальцями її грудей. Гранде намагалася вилізти з його обіймів, зберігаючи веселий вид, але виглядало це досить незручно. Не допоміг справі і жарт священнослужителя про ім'я співачки. Єпископу дуже швидко довелося просити вибачення і за те, і за інше.

Священнослужителю, який вів церемонію прощання на похоронах Арети Франклін, довелося вибачатися після звинувачень в тому, що він неналежним чином доторкався до співачки Аріани Гранде, коли говорив глядачам про те, як до неї ставиться. Арета Франклін, яку називали "королевою соулу", померла в середині серпня від раку підшлункової залози. Її похорон відбулися 31 серпня в Детройті.

Гранде була однією з гостей церемонії. Вона виконала один з головних хітів Арети Франклін, пісню A Natural Woman. Після виступу єпископ Чарльз Еліс, ведучий церемонії, покликав її до себе на подіум і пожартував над її ім'ям, пише USA Today.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Єпископ порівняв звучання імені співачки з назвою страви з мексиканського ресторану.

При цьому він обіймав Гранде, торкаючись пальцями її грудей. Співачка намагалася відсунутися і щось сказати, але коли вона засміялася над його жартом, Еліс скористався цим, щоб посунути її до себе ближче. Потім вони обнялися, і на цьому їхня коротка зустріч закінчилася.

Глядачі лайв-трансляції помітили цей жест і почали постити гнівні твіти, звинувачуючи єпископа в харассменті.

Хоча сама Гранде не коментувала те, що трапилося, єпископ вирішив принести їй свої вибачення. Він визнав, що міг вести себе неналежним чином, але заявив, що домагання точно не входили в його наміри.

Сьогодні Х. Елліс III публічно приніс вибачення за вчинок:

Заодно Еліс вибачився за жарт про ім'я співачки. Він визнав, що вона могла зачепити американців, для яких одна з рідних мов - іспанська, і ім'я "Аріана Гранде" звучить для них звично, а жарти про мексиканську їжу звучать стереотипно.

У соцмережах події, які розгорталися протягом декількох секунд, викликали чимало обурення.

Нагадаємо, суд засудив екс-співробітника місії Ватикану в США Карло Капелу до п'яти років тюремного ув'язнення на тлі зберігання та розповсюдження дитячої порнографії.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у румунському місті Ботошани зняли на відео бородатого чоловіка в одязі православного священика, який пив алкоголь і активно грав за одним з автоматів. На кадрах видно, що священнослужитель не тільки п'є спиртне, але й коментує свій програш матюками.

"Знай.uа" писав, російський православний священик влаштував "грішний салют". Відомо, що представник РПЦ приєднався до стрільби з автомата в небо.