Вартість компанії Amazon перевищила 1 трильйон доларів.

Цю інформацію повідомляє Reuters.

"Акції компанії досягли вартістю 2 тис. доларів, що на 1,3% менше рівня закриття попередніх торгів" йдеться в повідомленні

Також відомо, що за останній рік ціна акцій компанії подвоїлася.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Раніше таку вартість мала тільки компанія Apple, при чому вперше в історії. Apple знадобилося для цього 38 років, а компанії Amazon всього 21.

Крім того, засновник компанії Amazon Джефф Безос став найбагатшою людиною в історії.

Нагадаємо, що Amazon займеться доставкою товарів. Нововведення компанії говорить про те, що Amazon на сьогоднішній день фокусується на логістиці: Amazon вперше наважився вийти за рамки транзакцій і доставок.

Раніше компанія пропонувала здійснювати доставку безпосередньо в будинок або куръерскую доставку покупцю. Але навіть цей варіант вимагає, щоб клієнт зробив покупку через Amazon. Тепер клієнти зможуть отримувати посилки не тільки з Amazon, але і з інших сайтів і магазинів.

"Ми завжди прагнемо полегшити роботу наших клієнтів. Тепер у багатьох жителів з'явиться доступ до Hub, з останнім рішенням по доставці Amazon", - прокоментував директор Amazon Патрік Супанк.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", одягнутися вранці може бути тим ще завданням. Мільйони з нас використовують Alexa, технологію штучного інтелекту для інтелектуальних динаміків Amazon Echo, щоб отримувати новини, відповідати на повідомлення й слухати музику. Але Echo Look, випущена минулого місяця за 199, додає нову функцію: Alexa може “допомогти вам виглядати краще”.

Також портал "Знай.uа" повідомляло про те, що найбагатшою людиною в світі є засновник американської торгової компанії Amazon Джефф Безос. Його статки, за даними аналітиків оцінюється в 142 мільярди доларів.