Протоієрея Володимира Головіна з Болгара (Татарстан), який радив жінкам дивитися порнофільми, на три місяці відсторонили від служіння за «продовження діяльності, що вносить спокусу в життя церкви». Про це повідомляється на сайті Чистопольскої єпархії.

До третього грудня священику заборонено носити рясу, наперстний хрест і здійснювати обряди. По закінченні строку питання про подальше служіння Головіна розгляне єпархіальне управління. «У разі наполегливої нерозкаяності» протоієрей буде позбавлений сану.

На своєму YouTube-каналі Головін на питання парафіянки, що робити, якщо чоловік дивиться порнографію, порадив: «Такий дружині потрібно подивитись ці фото і відео і подумати: "Що там чоловіка приваблює? Чого в мені немає? Що він там шукає?"» Як відзначають в РПЦ, священик також публічно консультував жінок у виборі фасону спідньої білизни.

У кінці серпня Чистопольска єпархія визнала, що діяльність Володимира Головіна «не відповідає Священному Переданню», і засудила так звану практику — «молитву за угодою з Болгаром», яку платно протоієрей проводив у місцевому Авраамиевском храмі, а за додаткову грошову винагороду обіцяв «посилення молитви» за молитву в неназваних храмах і монастирях.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також в РПЦ повідомили, що священик займався неканонічним «духовним лікуванням», покладаючи на людей руки. В єпархії це назвали «актом самочиния».

Володимир Головін

Раніше повідомлялося, що п'яний священик підірвав інтернет. У румунському місті Ботошани зняли на відео бородатого чоловіка в одязі православного священика, який пив алкоголь і активно грав за одним з автоматів. На кадрах видно, що священнослужитель не тільки п'є спиртне, але й коментує свій програш матюками. Ролик був розміщений на YouTube викликав хвилю обурення серед віруючих. Після публікації відео, від горе-священика, не на жарт нагрішившого, поспішили відхреститися представники духовенства Румунії.

Нагадаємо, стало відомо, що священик з Ватикану отримав термін за "відео з дітьми".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що український піп планує вигнати демонів з безбожного Винника.

Також "Знай.uа" писав, що московський піп дав залп по Богу з Калаша.