Мешканка штату Коннектикуту, США випадково підірвала динамітну шашку і отримала серйозні травми рук та обличчя. Про це повідомляє канал Fox News.

Через грозу в будинку 30-річної американки пропала електрика. Можливості відновити або купити запасні генератори не було, але зате хтось згадав, що в підвалі попередні мешканці залишили свічки. Знайдені "свічки" було вирішено використовувати, що обернулося плачевно для дівчини.

На момент вибуху в будинку перебували її чоловік і двоє дітей, ніхто з них не постраждав. Поліція виявила в будинку ще одну динамітну шашку і знищила її у відповідності з правилами безпеки.

Ми також писали про те, що в ніч на 22 серпня стався вибух біля будинку депутата Конотопської міськради і екс-мера Конотопа Івана Огрохина. Про це йдеться в повідомленні управління Національної поліції у Сумській області.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Сьогодні о 6:41 чоловік звернувся в поліцію сам, і повідомив, що близько першої години ночі почув з вулиці якийсь хлопок. А вранці, вийшовши на подвір'я, побачив зі сторони вулиці на пошкодження вхідних дверей і розбитий склопакет вікна", - сказано в повідомленні.

Коли поліцейські приїхали на місце виклику, виявили біля паркану невелику воронку від вибуху, а також пошкодження в нижній його частині і вікні. Поліція проводить першочергові слідчі дії за цим фактом.

Раніше повідомлялося, що колишній військовий підірвав себе на футбольному полі. У бельгійському місті. Верв'ю 31 липня чоловік в поясі з вибухівкою підірвав себе на футбольному полі. Інцидент стався близько 9:00 в районі Стембер. Як сказано у повідомленні, чоловік у віці від 50 до 60 років вийшов на футбольне поле, яке в цей час пустувало, і підірвав себе.

Як повідомляє поліція, підрив був самогубством, а не спробою теракту.

Нагадаємо, у будинок українського депутата кинули гранату. Коли поліцейські приїхали на місце виклику, виявили біля паркану невелику воронку від вибуху.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" смертник спрямував трьох представників НАТО на той світ.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, в Берліні затримали передбачуваного ісламіста за підозрою у підготовці теракту.