Лідер французької правопопулістської партії "Національне об'єднання", скандальна подружка кремлівського засідателя Марін Ле Пен відмовилася проходити психіатричну експертизу, яку їй призначив суд.

Про це Ле Пен, яка мітить у президенти Франції, написала на своїй сторінці в Twitter.

"Цей режим дійсно починає лякати", - зазначила Ле Пен, назвавши вимогу маячнею.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Політик вважає, що з нею поводяться як людиною, яка "страждає порушеннями на сексуальному ґрунті".

У 2015 році проти Марін Ле Пен порушили кримінальну справу. Причиною стала публікація в її соціальних мережах фотографій трьох жертв "Ісламської держави" в помаранчевих костюмах полонених. На одній з фотографій був Джеймс Фолі - відомий американський журналіст, якого терористи стратили. Тепер Ле Пен проходить за статтею "поширення зображень, що містять сцени насильства".

Трохи раніше повідомлялося, що Марін Ле Пен розкрила плани Путіна щодо ЄС. Вона заявила, що Європейський Союз "втрачає дихання" і прийшой час зруйнувати його ізсередини, зазначивши, що планує зробити це найближчим часом.

"Євросоюз втрачає дихання. Я сподіваюся, що ми скинемо ЄС зсередини. Ми повинні вести себе як завойовники", - проголосила Ле Пен. Більше того, вона зазначила, що ЄС – це катастрофічне утворення, через яке цілий континент неминуче рухається до повної загибелі. "Європейські народи повинні звільнитися від пут ЄС", - додала Ле Пен.

Нагадаємо, французька подружка Путіна перейменувала партію. У голосуванні за зміну назви партії взяли участь 53% її членів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що французи "привітали" Макрона з річницею масовими погромами.

Також портал "Знай.uа" писав, якими психічними розладами страждали знаменитості.