Така інформація була опублікована співтовариством Лентач.

Як наголошується, подія трапилася у Волгограді в сім'ї, де ВІЛ-інфікованими були обоє батьків і однорічний малюк.

За дитиною з самого народження спостерігали лікарі і давали йому потрібну терапію, але здоров'я його ніяк не поліпшувалося. Мати нібито протягом року вмовляли, щоб вона пішла в храм, де їй "допоможуть", але жінка постійно відмовляла нав'язливим родичам.

В якийсь момент сім'я прийшла в один з Храмів у Волгограді, де повністю відстояла службу. Після неї лікарі провели обстеження, яке нібито показало, що кров дитини чиста і у неї більше немає вірусу ВІЛ.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Користувачі соцмереж відверто сміються над "чарівним лікуванням" малюка і зазначили, що такі історії від фанатиків РПЦ - це екстремізм, тому що люди, які вірять в таке, пізніше доходять до летального ісходу через відмову від лікування.

"Подібна брехня про зцілення, розрахована на ідіотів, і є реальним екстремізмом. Не меми, а така брехня викликає ненависть до релігії", "Може у нього не було ВІЛ? Буває ж, що дитина народжується від ВІЛ-матері абсолютно здоровою", "Тут чудово кожне слово", "Не ікона Путіна призвела до зцілення і то добре", - коментують вони.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в психіатрії існує воістину страшні методи лікування. В історії медицини назавжди запам'ятаються ці 11 шокуючих спроб вилікувати хворих.

Також Знай.UA писав, як розпізнати і вилікувати кір. Даним захворюванням стало хворіти все більше людей. Ми розповімо вам, які симптоми супроводжують, як запобігти зараженню і що робити, якщо ви все-таки захворіли.

Крім цього, Знай.UA розповів про типові помилки, які роблять люди, щоб вилікувати застуду. Відзначається, що неправильне лікування може стати серйозною проблемою в майбутньому і призвести до суттєвих ускладнень. Так що не варто бігти до аптеки за ліками для самозцілення або слідувати народним методам лікування.