У Москві заарештували ще одного футболіста у справі скандальновідомих Павла Мамаєва та Олександра Кокоріна. Він не менш завзято "повеселився" разом з колегами.

У п'ятницю, 12 жовтня, Тверський суд Москви санкціонував арешт четвертого учасника, підозрюваного у справі Мамаєва-Кокоріна. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на інформацію прес- служби суду.

Під варту взяли Олександра Протасовіцького. За версією слідства, він брав активну участь в обох інцидентах, і його також затримано в рамках кримінальної справи, порушеної за статтею "Хуліганство".

Раніше стало відомо про арешт брата футболіста Олександра Кокоріна - Кирила - у цій же справі. Кирило Кокорін також проходить підозрюваним у побитті та хуліганстві.

футболіст Павло Мамаєв на засіданні суду

Олександр Кокорін на засіданні суду

Протасовіцького взяли під варту, як і всіх попередніх підозрюваних - братів Кокоріних і Мамаєва, - до 8 грудня.

Заарештований Олександр Протасовіцький – футболіст, який у минулому грав за підмосковні команди. У 2014 році він завершив свою кар'єру.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, 8 жовтня Кокорін і Мамаєв зчинили бійку з відвідувачами одного з московських кафе, та побили чиновника Мінпромторгу – Дениса Пака, який очолює департамент автомобільної промисловості та залізничного машинобудування.

Скандал з російськими футболістами отримав широкий резонанс у ЗМІ. А в російському відомстві заявили, що крім Пака у бійці постраждав ще один чиновник - це гендиректор ФГУП "НАМІ" Сергій Гайсин.

За дві години до інциденту в кафе, Кокорін і Мамаєв жорстко побили перехожого. Ним виявився водій російського "Першого каналу".

Нагадаємо, скандал з Кокоріним та Мамаевим докотився до FIFA.

Як повідомляв портал "Знай.ua", адвокат скандальних футболістів Кокоріна і Мамаєва відмовився представляти їх інтереси.

Також "Знай.ua" писав, що скандальний український футболіст став на захист Кокоріна та Мамаєва