Майже рік тому, взимку 2017 року в Росії сталася кривава подія, яка потрясла усю країну - озвірілий чоловік заманив власну дружину в ліс та сокирою відрубав їй обидві руки.

Серпуховский міський суд Московської області засудив Дмитра Грачова, висівки руки своєї дружини, до 14 років колонії суворого режиму. Крім того, він повинен виплатити дівчині два мільйони рублів за моральну шкоду.

"Визнати Грачова винним і призначити йому 14 років позбавлення волі з відбуванням покарання в колонії суворого режиму", - оголосила вирок суддя Ірина Пантелей.

суд
суд

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У грудні 2017 року Грачов вивіз свою дружину Маргариту в ліс, де відрубав їй сокирою руки. Потім він відправив її до лікарні. Лікарям вдалося врятувати ліву кисть дівчини, замість другої їй поставили протез.

Нагадаємо, днями світ потрясли подробиці звірячого убивства 24-річного бразильського футболіста Даніела Фрейтаса.

Варто нагадати, що футболіста бразильського клубу "Сан-Бенто" Даніела Фрейтаса знайшли в кущах мертвим 29 жовтня. На його тілі були виявлені сліди численних знущань: двi глибокi рiзанi рани на шиї, які майже обезголовили чоловіка, і відрізаний пеніс.

У ході розслідування резонансного злочину слідчі виявили трьох підозрюваних: 38-річного бізнесмена Едісона Бріттеса Джуоніора, його дружину Христину і 18-річну дочку Аллану.

Раніше Знай.uа писав про те, що моторошна звістка про криваве убивство на Харківщині 15-річної дівчини сколихнула всю Україну.

Про це стало відомо із повідомлень ЗМІ, які посилаються на прес-службу поліції області.

поліція
поліція

У повідомленні йдеться, що мешканка селища Бабаї на Харківщині 15-річна Аліса Онищук зникла вранці 2 листопада дорогою на навчання.

Уже наступного дня її знайшли мертвою біля посадки поблизу Покотилівсько-Бабаєвського пішохідного мосту, неподалік від дому жертви.

Наразі поліція стверджує, що видимих ознак насильства на тілі дівчини не виявлено. Однак остаточні висновки зроблять експерти після розтину.

Також Знай.uа повідомляв, що є жінки, які пов'язали свої життя із маніяками, і навіть не підозрювали про це.