Поліцією Парижа 21 січня був затриманий американський співак Кріс Браун ще дві людини, після того, як жінка 24 звинуватила їх в зґвалтування, як повідомляють Associated Press і Reuters посилаючись на джерела.

Колишній Ріанни полетів за грати прямо з концерту

Разом з 29-річним скандально відомим співаком під варту взяли і його охоронця і друга, як повідомляє французький журнал Closer. Джерело повідомляє, що Браун підозрюється в згвалтування при обтяжуючих обставинах і злочині, пов'язаному з наркотиками. У слідства є ще пара днів, щоб визначитися, відпустити їм співака або пред'явити йому звинувачення.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Пекельна оргія на вечірці відомого співака завершилася судом

24-річна жінка, ім'я якої не розкривають, стверджує, що Кріс Браун зґвалтував її в ніч на 16 січня в номері готелю в Парижі. Вона розповіла, що познайомилася з співаком у клубі, після чого в компанії інших жінок пішла з ним у готель. Згідно зі свідченнями жінки, Браун зґвалтував її, коли вони залишилися вдвох. За її словами, один і охоронець співака також поглумилися над нею.

Представники звукозаписного лейбла Sony Music, з яким укладено контракт у артиста, поки не прокоментували повідомлення про його затримання.

2009 році Кріс Браун вже був умовно засуджений за побиття співачки Ріанни, якою він тоді був у відносинах. У 2015 році у нього закінчився випробувальний термін цій справі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співак так і не взяв на себе відповідальність за побиття подруги.

Всі пам'ятають скандальну історію з побиттям американської співачки Ріанни. Через вісім років головний фігурант справи – співак Кріс Браун – зважився розповісти свою версію подій тієї фатальної ночі.

Як повідомляв портал "Знай.иа" Каньє Уест зняв кліп з голими Ріанною, Кардашьян та Трампом.

В ліжку можна побачити крім самого Каньє 11 знаменитостей, серед яких Білл Косбі, Кейтлін Дженнер, Ембер Роуз, Рей Джей, Кім Кардашьян, Кріс Браун, Ріанна, Дональд Трамп, Анна Вінтур, Джордж Буш і Тейлор Свіфт.

Армія фанатів Каньє Уеста розділилися - одні вважають, що це кращий кліп, який тільки можна було зняти, інші взагалі не зрозуміли ідеї.

"Знай.иа" писав, що навіть Памела зніяковіла: зірка Playboy розповіла про групових оргіях з Хефнером