Кількість загиблих в результаті обвалу будівлі в Стамбулі різко зросла. Рятувальники нарахували вже 17 осіб. Даних про колічесвто зниклих без вести на даний момент немає. Рятувальна операція триває.

Видання Daily Sabah повідомило про те, що на момент обвалення будівлі в ньому знаходилося 30 чоловік. Інформацію надав 24 канал.

Незважаючи на важкі погодні умови, операція з порятунку тривала і вночі в четвер. Пошукові екіпажі просили підтримувати максимальну тишу, щоб можна було почути можливі крики про порятунок.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вранці в четвер з-під руїн будівлі рятувальники дістали 5-річну дівчинку. Її госпіталізували для надання медичної допомоги. Пізніше, 8 лютого, через два дні після обвалу, рятувальники витягли з-під уламків 16-річного хлопця. На даний момент вдалося врятувати 14 осіб, всі вони отримали поранення.

Мер Стамбула Алі Ерлікая заявив що в 14 квартирах будинку були зареєстровані 43 людини. Він додав, що останні 3 поверху будівлі були побудовані незаконно.

Будинок був побудований в 1992 році як п'ятиповерховий будинок, але ще три поверхи були зведені пізніше без будь-яких дозвільних документів,
- сказав він.

Стамбульська прокуратура продовжує розслідування причин руйнування будинку.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав: "В Междуреченську Кемеровської області перекинувся автобус, який перевозив працівників вугільного розрізу" Распадский ". Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури. Автобус впав з обриву в Междуреченську. В результаті аварії загинуло 6 шахтарів, а ще 16 постраждало. Автомобіль зірвався в обрив на технологічній дорозі. "

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в Чернігівському районі обрушилася конструкція госпбудівлі, від якої помер чоловік. У четвер, 7 лютого, рятувальники отримали повідомлення про те, що в селі Котлярівка сталося обвалення надвірної споруди. Власник будинку був привалі конструкцією будівлі.

Також "Знай.ua" повідомляв про те, що в Магадані з козирка одного з житлових будинків впала величезна снігова брила і прямо на дитину, якому ледь виповнилося півтора року. Надзвичайна подія сталася біля будинку по вулиці Набережна річки Магаданкі, відео з місця опублікували користувачі соціальних мереж.